Mispelbomen

Een mispelboom kopen

Mespilus germanica: Mispelboom kopenWil je een mispelboom kopen uit volle grond? Dan ben je in ons plantencentrum aan het juiste adres! Met meer dan 25 jaar ervaring helpen we je graag verder bij je keuze van de juiste fruitboom voor jouw tuin. Een mispelboom geeft lekkere zoete vruchten die je zo kan consumeren of kan verwerken in tal van gerechten en desserts!

“Een mispelboom voorziet je niet enkel van superlekkere vruchten, maar deze laat je ook genieten van een prachtige bloei in mei! Ook de boom op zichzelf is een meerwaarde voor elke tuin dankzij zijn decoratieve uitstraling. Mespilus germanica: een boom met karakter!”

________________________

Mispelboom planten in de tuin

Mispelboom en mispels

Een mispelboom kan je zowel in het najaar als in het vroege voorjaar planten. Deze periode zijn fruitbomen in rust zodat we ze zonder risico uit volle grond kunnen nemen. Ons ras dat we aanbieden is Mispel Bredase Reus, een zelfbestuivende mispelboom en dus geschikt als solitaire boom!

“Een mispel moet er rot uitzien en enkele nachten vorst meegemaakt hebben om hem volledig te kunnen smaken. Dit is meestal vanaf november. Een echte delicatesse met een rijke geschiedenis! “

 

 ________________________

Een mispelboom kopen? Ontdek hier onze rassen

 

Top