Pruimenbomen

Pruimenboom kopen - ZiekteresistentEen gezonde pruimenboom kopen

Een ruime keuze aan pruimenbomen uit volle grond die je rechtstreeks van de kwekerij kunt kopen en afhalen. Wij hebben verschillende soorten en we helpen je graag bij de keuze van de juiste pruimenboom voor jouw tuin! Bovendien krijg je ook tal van nuttige tips betreffende het verzorgen, planten en snoeien van je nieuwe pruimenboom!

“Vele van onze pruimenbomen zijn ziekteresistent wat het gebruik van herbiciden overbodig maakt. Hierdoor kan je op een 100% biologische manier zelf pruimen telen!”

________________________

Pruimenboom planten in de tuin

Pruimenboom kopen

Een pruimenboom kan je zowel in het najaar als in het vroege voorjaar planten. Deze periode zijn fruitbomen in rust zodat we ze zonder risico uit volle grond kunnen nemen. Vele van de pruimenbomen die we hebben zijn zelfbestuivend zodat het niet noodzakelijk is om meerdere fruitbomen te planten. Echter kan het planten van een ander ras gunstige gevolgen hebben op de vruchtzetting en vorming.

“Een zeer populaire pruimenboom is Prunus Bleue de Belgique. Deze pruimenboom vormt zeer grote blauwe pruimen met sappig en zoet vruchtvlees.”

 

 ________________________

Een pruimenboom kopen? Ontdek hier onze rassen

 

Top