Snoephaag

Een snoephaag planten

Een vrolijke haag waar je de hele zomer door kan van snoepen, dat is wat een goede snoephaag definieert!

Snoephaag plantenEen snoephaag is een combinatie van verschillende kleinfruitstruiken die als haag worden geplant en onderhouden. Zo krijg je een prachtige mengeling van struiken met een natuurlijke uitstraling die volhangen met kleurrijke besjes en vruchten. Vandaar dat ze ook wel gekend zijn als “fruithagen”. Je kan zo goed als het hele jaar door een snoephaag planten omdat ons kleinfruit beschikbaar is in potten.

Samenstellen van een fruithaag

Snoephaag samenstellenJe kan voor het samenstellen van een fruithaag kiezen uit tal van lekkere vruchten zoals bramen, frambozen, rode bessen, zwarte bessen, witte bessen, blauwe bessen, kruisbessen, Japanse wijnbessen, druiven, appels, peren, kersen en veel meer! Zoals je ziet is er keuze genoeg om je haag te personaliseren en aan te passen naar jouw unieke smaak en voorkeur. Dat is één van de vele charmes die een fruithaag heeft.

Braambessen en frambozen combineren? Een zoetzure fruitmix!”

Een ander voordeel is dat deze haag er zeer smaakvol uitziet, ook voor de kinderen. Zij zullen sneller de verschillende soorten kleinfruit proeven tijdens het voorbij wandelen waardoor ze vertrouwd raken met de verschillende vruchten en hun smaken. Op deze manier leren ze op eigen houtje deze lekkernijen kennen en nemen ze belangrijke vitamines op!

Een snoephaag kopen of laten samenstellen

Weet je niet goed hoe je zelf een snoephaag moet planten? Of twijfel je tussen verschillende fruitrassen? Vraag dan gerust informatie aan één van onze groenspecialisten. Zij helpen je met veel plezier verder voor het samenstellen van jouw snoephaag! Je krijgt bovendien tal van tips betreffende de plaatsing en verzorging van je nieuwe fruitstruiken.

Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen om een fruithaag samen te stellen. Bekijk ook gerust even de kleinfruit catalogus.