Perenbomen

Perenboom kopen | ‘Pyrus Communis’ plantenPerenboom kopen Pyrus communis

Wij staan steeds klaar om je te begeleiden bij het kopen van de juiste perenboom (Pyrus Communis) voor jouw tuin. Je krijgt bij de aankoop steeds advies betreffende de verzorging, het planten en het snoeien van je nieuwe perenboom zodat je de boom in perfecte conditie kunt houden. Raak je niet wijs uit de vele verschillende rassen? Geen probleem! We overlopen samen met jou de beste opties voor jouw situatie!

Beurré Hardy en Jefkespeer zijn enkele perenbomen die zeker de moeite zijn om in je tuin te planten. Ze zien er niet alleen uniek uit, maar smaken ook fenomenaal lekker! Echte aanraders!”

________________________

Perenboom planten in de tuin

Perenboom planten - Pyrus communis

Een perenboom siert ieders tuin met prachtige geurende witte bloesems die je daarna het genot van heerlijke peren bezorgt. We hebben vele traditionele perenbomen zoals de Conference peer, Doyenne du Comice, Durondeau, enz. Maar ook nieuwe rassen hebben we in ons aanbod. Ik denk hierbij snel aan de heerlijke Nashi peer, ook wel gekend als de Aziatische zandpeer. Uiteraard hebben we nog vele andere rassen op voorraad zodat er voor ieder wat wils is.

“Een perenboom kan je planten vanaf het najaar tot midden het voorjaar naargelang het weer. Een voordeel als je fruitbomen in het najaar plant is dat ze meer tijd hebben om zich in te wortelen voor de eerste zomer.”

 

 ________________________

Perenboom (Pyrus communis) oude en nieuwe rassen

Top